Florin Chelaru: „Primăria Năvodari va depune proiecte de reabilitare termică pentru 15 blocuri de locuințe“

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că administrația publica locală va depune proiecte de reabilitare termică pentru 15 blocuri de locuințe din oraș.
„Am finalizat expertizele, auditul energetic, consilierii locali au aprobat astăzi hotărârile privind depunerea proiectelor spre finanțare prin PNRR.“, a scris Chelaru pe Facebook.
Primarul orașului Năvodari a anunțat, recent, că una dintre prioritățile Primăriei o constituie reabilitarea termică a clădirilor rezidențiale (blocuri de locuințe). Edilul spune că este o șansă uriașă de a moderniza cât mai multe blocuri din Năvodari cu costuri ZERO din partea locatarilor. Programul ar urma să fie finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Însă, pentru a lua acești bani, trebuie îndeplinite anumite condiții.
Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.ordinea.ro/florin-chelaru-primaria-navodari-va-depune-proiecte-de-reabilitare-termica-pentru-15-blocuri-de-locuinte
Articolul Florin Chelaru: „Primăria Năvodari va depune proiecte de reabilitare termică pentru 15 blocuri de locuințe“ apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole