Tangoul – dansul iubirii, la Constanța

Dansul a reprezentat dintotdeauna un stil de viață, o formă de exprimare, generează o stare de bine și ne face mai fericiți. Tangoul argentinian este unul dintre cele mai îndrăgite dansuri din lume. În Constanța, comunitatea celor pasionați are acum ocazia să învețe pașii de la Alvaro și Sabrina, dansatori profesioniști din Argentina.

Milonga este definiția perfectă pentru o petrecere cu tango argentinian. Corina Tiron, directorul Centrului de Artă și Mișcare din Constanța, a organizat un eveniment de acest gen la care au participat atât cursanții cât și împătimiții acestui dans.
 
Alvaro Bravo și Sabrina Raffat sunt în Constanța de mai bine de o lună și îi învată pe doritori mișcările autentice ale acestui dans pasional. În Argentina ei sunt foarte apreciați , au experiență pedagogică și au susținut numeroase reprezentații.
Alvaro și Sabrina sunt instructori în cadrul Centrului De Artă și Mișcare. În Constanța s-a format déjà o comunitate care apreciază acest stil de dans.
Dacă v-am trezit interesul și vă doriți să învățați pașii de tango, sunteți așteptați la cursurile susținute de cei doi argentinieni.
Articolul Tangoul – dansul iubirii, la Constanța apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole