30 de ani de învăţământ juridic la Constanţa

Foștii studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius au trăit emoțiile și bucuria primei Gale Alumni. Evenimentul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 30 de ani de învățământ juridic ovidian și a reunit toate generațiile de absolvenți ai facultății.


Zeci de absolvenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius s-au adunat, ieri, în sala mare a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, pentru a celebra prima ediție a Galei Alumni.
O inițiativă binevenită și un bun prilej pentru întâlnirea cu foștii colegi și profesori, de a împărtăși experiențele profesionale și personale.
La eveniment au participat atât auroritățile locale, cât și cele județene.
Învăţământul juridic de la Constanţa a început odată cu înfiinţarea secţiei de Drept a Facultăţii de Litere, Istorie, Drept şi Teologie din cadrul Universităţii ”Ovidius”, Constanţa, în anul 1992. De atunci și până astăzi, au fost formate zeci de generaţii de studenți, care ulterior, au împărţit dreptatea sau au promovat legi.
În prezent, facultatea are aproximativ 1.750 studenți la toate specializările și nivelurile de pregătire, licență și masterat. La Facultatea de Drept activează 30 de cadre didactice.
Reporter: Oana Jărloianu; Imagine: Ionuț Constantin
Articolul 30 de ani de învăţământ juridic la Constanţa apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole