Constanța, sărbătorită în acest weekend

Se anunță un weekend cu multe evenimente la malul mării. Constanța este sărbătorită, în mod tradiţional, de Sfinții Constantin și Elena, ocrotitorii spirituali ai oraşului, iar Primăria a pregătit mai multe manifestări.

Vor fi trei zile și trei nopți de distracție la malul mării, de ziua Constanței. Zeci de evenimente și sute de artiști îi vor sărbători pe constănțeni și pe orașul lor.
Piața Ovidiu va fi animată de o expoziție în aer liber: CONSTANȚA NOASTRĂ – O POVESTE BIMILENARĂ, iar pe bulevardul Tomis va fi un triathlon sportiv în cinci etape, timp de două zile.
Tot sâmbătă va debuta OVIDIO RUNNING, prima ediție a unei curse de alergare pe un traseu prin fața Cazino-ului. Pe faleză va răsuna muzică de fanfară. Tot sâmbătă începând cu ora 21:00, timp de 30 de zile, 4 clădiri emblematice ale Constanței vor fi iluminate arhitectural. Duminică, evenimentele sportive continuă în fața Primăriei Constanța, cu tenis de picior, fotbal, baschet și concursuri. Pasionații de muzică folk sunt așteptați lângă statuia lui Mihai Eminescu. De la ora 20:30, va avea loc un spectacol în aer liber susținut de artiștii Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski, în Parcul Teatrului.
Reporter: Cristina Niță; Imagine: Ionuț Constantin
Articolul Constanța, sărbătorită în acest weekend apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole