Lucruri pe care e bine să le ai în bagajul pentru plajă

Temperaturile ridicate încep să-și facă prezența din ce în ce mai des, astfel că din ce în ce mai mulți oameni vor merge la plajă. Iar atunci când petreci câteva ore pe malul mării este important să iei cu tine câteva obiecte care să-ți facă timpul petrecut aici mai bun.
Așadar, iată opt obiecte pe care merită să le ai în bagajul pentru plajă:
 
1. Prospopul de plajă – E primul obiect pe care trebuie să îl introduci în geanta pentru plajă. Indiferent dacă închiriezi un șezlong sau dacă vrei să te așezi direct pe nisip, prosopul este obiectul numărul unu pe care trebuie să îl ai cu tine. Dacă nu ai unul, încearcă să eviți să îl cumperi de la magazinele de lângă plajă deoarece prețurile sunt mai mari decât în alte locuri din oraș.
 
2. Cremă cu protecție solară – E foarte important să te protejezi împotriva radiațiilor UV, astfel că vei avea nevoie și de cel puțin o cremă cu protecție solară. Recomandat este să folosești creme atât înainte de plajă cât și după, iar spf-ul să fie potrivit nuanței pielii tale.
 
3. Un acumulator extern – În perioada petrecută la plajă va trebui să îți consumi timpul cumva și de cele mai multe ori se întâmplă să stăm pe telefon.
Un acumulator extern este așadar indicat pentru a ne asigura că avem tot timpul suficienta baterie la telefon sau tabletă. Nu de alta, dar poate îți vei dori să urmărești un film, să citești știrile sau poate să te joci în secțiunea sloturi NetBet , unde ai disponibile peste 2.000 de producții de la furnizori de top.
 
4. O pălărie sau șapcă – Dacă te gândești să petreci mult timp la plajă, este indicat ca soarele să nu te bată direct în cap pentru prea mult timp. Așadar, poți lua cu tine o șapcă sau o pălărie. De asemenea, este recomandat să ai cu tine și o pereche de ochelari de soare, care te protejează de potențialele arsuri solare la nivelul ochilor. Încearcă să aduci cu tine o pereche cu protecție UV.
 
5. Medicamente – Mai ales dacă locul în care ești cazat este destul de departe de plajă, important este să ai cu tine câteva medicamente esențiale. Ori, dacă urmezi un tratament, să ai la tine medicamentele potrivite. Încearcă să nu te încarci prea tare, dar este totuși bine să fii pregătit pentru orice.
 
6. Haine de schimb – Sunt și ele utile când mergi la plajă. Dacă ești femeie, poți lua cu tine o rochie de plajă , cât mai lejeră. În schimb, dacă ești bărbat, e indicat să ai în bagajul de plajă un sort și un tricou simplu. Nu trebuie să te complici prea tare, dar este bine să ai și haine de schimb atunci când mergi la plajă.
 
7. O carte – În cazul în care îți dorești să petreci mai multe ore la plajă, o altă soluție pentru a-ți umple timpul este să ai cu tine o carte .
Poți îmbina așadar momentele în care bronzezi cu starea de bine pe care ți-o dă o carte interesantă. Încearcă să eviți cărțile complicate, așa că ia cu tine titluri care să se potrivească cu atmosfera de plajă.
 
8. Snacks-uri și băuturi – Dacă nu îți dorești să cheltui prea mulți bani în momentele în care stai la plajă , poți lua în bagaj diverse snacks-uri și băuturi. Vei ieși mai ieftin decât dacă vei alege să cumperi de la beach bar-urile din zonă. Ai grija în cazul snacks-urilor să nu fie produse care să se strice la contactul cu temperaturile ridicate.
 

Cele mai Accesate Articole