Târg de antichități și produse handmade în Olimp

A treia ediție a Festivalului la Nisip și-a deschis porțile în Olimp. Cel mai mare târg de handmade și antichități se desfășoară, în fiecare zi, pe esplanada unui cunoscut lanț hotelier din sudul litoralului. 50 de standuri oferă turiștilor, dar și locuitorilor din zonă, o diversitate de produse hand-made.

Artizanii au ajuns la malul mării din toate colțurile țării: Cluj, Iași, Timișoara, Craiova, chiar și din Constanța. De la flori, creații din rășină epoxidică, cosmetice bio, antichități, bijuterii handmade și până la creații de modă, toate vă așteaptă să le admirați la Festivalul la Nisip.
Un veteran al târgurilor de specialitate a venit cu o ofertă extrem de prețioasă: pe lângă bijuterii de epocă, acesta oferă cumpărătorilor ceasuri vechi, de o valoare sentimentală inestimabilă.
Copacul vieții, temele marine și multe alte tablouri din licheni stabilizați, în culori asortate sezonului și locației, sunt oferite de către creatoarea lor, care vă ajută și cu sfaturile de întreținere.
Plantele din natură, nestropite, culese mai ales din sălbăticie, sunt la loc de cinste și anul acesta, la târgul de pe litoralul sudic. Produsele oferite sunt realizate prin presare la rece și sunt special concepute pentru fiecare afecțiune sau parte a corpului.
Expozanții Festivalului la Nisip pot fi găsiți, în stațiunea Olimp, până la jumătatea lunii septembrie.
Reporter: Mihaela Marin-Dubei; Imagine: Claudia Marin-Dubei
 
Articolul Târg de antichități și produse handmade în Olimp apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole