Bătaie ca-n vestul sălbatic, în Constanța

Scene violente au fost surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 8 iunie, în faţa unui restaurant din Constanţa. Patru bărbaţi au fost doborâţi pe rând de către o gaşcă care trecea pe lângă local. Toți au rămas la pământ, în timp ce atacatorii s-au făcut nevăzuți. Poliția a deschis un dosar penal și îi caută acum pe agresori. Vă avertizez că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!

Bătaie ca în vestul sălbatic, în plină stradă, în cartierul Cireșica. Patru bărbați au fost puși la pământ, cu o singură lovitură, de către o gașcă de scandalagii, iar imaginile sunt de-a dreptul revoltătoare. În filmul surprins de o camera de supraveghere se poate observa cum prima victimă stă liniștită, moment în care se apropie trei indivizi, iar unul dintre aceștia îi aplică o singură lovitură, în zona feței. Bărbatul a căzut la pământ, fără să mai miște.
Bărbaţii au fost lăsaţi laţi pe asfalt, după care unul dintre indivizii agresivi se întoarce şi îi mai loveşte de câteva ori. Victimele sunt lovite cu pumnii şi cu picioarele. Evenimentul s-a petrecut pe 8 iunie, în jurul orei 1.30 dimineața.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Reporter: Cristina Niță; Imagine: Ionuț Constantin
Articolul Bătaie ca-n vestul sălbatic, în Constanța apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole