Elevii de 10 ai Constanței

Cu sufletul la gură-așa au așteptat rezultatele examenului de bacalaureat absolvenții de liceu. La Constanța, au fost trei medii de 10. Este vorba despre doi elevi de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică și unul de la Liceul Teoretic Ioan Cotovu Hârșova. Acum, că primele emoții au trecut, tinerii mai au un hop-admiterea la facultate.

Ambiție, răbdare și perseverență-sunt ingredientele unui rezultat de excepție la examenul maturității. Ne confirmă Teodora, una dintre elevele de 10 din Constanța. Încă din clasa a 9-a, fata s-a pregătit constant, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Matematica a devenit rapid o pasiune pentru eleva de la Liceul Internațional de Informatică. Iar fata nu stăpânește doar științele reale. Teodora este pasionată și de poezie, iar câteva dintre creații i-au fost deja publicate.
Și Rareș este unul dintre elevii cu care orașul se mândrește. A fost un drum greu, însă și rezultatele au fost pe măsură. Băiatul a fost deja admis la universitatea prestigioasă la care îți dorea să ajungă. Acum, nu-i rămâne decât să se relaxeze și să se bucure de vară.
În acest an, două dintre mediile de 10 au fost la liceul Internațional de Informatică. Reprezentanții unității de învățământ sunt onorați că se află în top și speră la cât mai multe rezultate de acest gen.
Emoții au fost și pentru ceilalți absolvenți. Încă de dimineață, elevii au verificat listele, pentru a afla rezultatul muncii lor din cei patru ani de liceu.
în județul Constanța, promovarea la bacalaureat pentru promoția actuală, înainte de contestații, este de 74,9%.
 
 
Reporter: Roxana Dumitrică; Imagine: George Dima
 
Articolul Elevii de 10 ai Constanței apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole