Inspectoratul de Jandarmi Constanța recrutează candidaţi pentru Academia de Poliție București – Specialitatea Jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanța recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București – Specialitatea Jandarmi.
Pentru această sesiune, au fost aprobate următoarele locuri:

1 0 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, învăţământ cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”;
70 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea, specialitatea „jandarmi”.

Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.
Cererile de înscriere se transmit online, până la data de 08 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaconstanta.ro iar documentele necesare constituirii dosarului de candidat se depun la sediul unității noastre până la data de 22 iulie 2022, inclusiv, ora 16.00.
Mai multe informații obțineți prin accesarea link-ului:
http://www.jandarmeriaconstanta.ro/…/recrutare-si…/
sau la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 108;  0241.618969, interior 24537, 24539 – Serviciul Resurse Umane.
Sursa: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanța

Cele mai Accesate Articole