Parcare gratuită în Constanța și Mamaia pe timp de noapte

Nu se mai plătește parcarea pe timp de noapte, în Mamaia!
Obligativitatea plății locurilor de parcare în Constanța între orele 22:00 și 08:00 va fi eliminată. Decizia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local.  
 

Având în vedere contextul economic în care ne aflăm, am luat această hotărâre din dorința de a mai scădea din presiunea care apasă pe umerii constănțenilor, dar mai ales a turiștilor care aleg să-și petreacă concediul în orașul nostru. Este o modificare ușor de implementat, care nu necesită o consultare publică, dat fiind că are rolul de a reduce din obligațiile cetățenilor. Totodată, ne dorim să creștem numărul locurilor închiriate de către hotelieri, în prezent fiind închiriate doar 1300 de locuri de parcare din totalul de 7000 disponibile în Mamaia, a declarat Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța.

document.createElement('video');
https://stiri.litoraltv.ro/wp-content/uploads/2022/07/VID-20220715-WA0004-1.mp4
Totodată, modalitatea prin care hotelierii închiriază locurile de parcare din stațiunea Mamaia va fi simplificată. Aceștia vor putea pune la dispoziție turiștilor un abonament ce le va permite acestora să parcheze oriunde în zona 0 și nu doar într-un loc specific, stabilit în prealabil.  
https://stiri.litoraltv.ro/wp-content/uploads/2022/07/VID-20220715-WA0003.mp4
Potrivit autorităților locale, modificările urmează a fi supuse votului consilierilor municipali în următoarea ședință a Consiliului Local.  
Articolul Parcare gratuită în Constanța și Mamaia pe timp de noapte apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole