Trafic de droguri la festivalul Electric Castle. Un bărbat a fost reținut

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în contextul desfășurării misiunii în zona unui festival de muzică.
Ulterior, dosarul penal a fost înaintat la D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj.
Astfel, duminică 17 iulie, în jurul orei 03.00, polițiștii au depistat, în zona unei scene din cadrul festivalului de muzică, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi procurat de la un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, 1 plic din material plastic, în interiorul căruia se afla o substanță pulverulentă, albă.
În urma activităților specifice desfășurate, de la bărbatul în vârstă de 38 de ani au mai fost ridicate, inițial, 7 plicuri cu astfel de substanță și, ulterior, din autoturismul utilizat de acesta, 62 de plicuri din material plastic, cu închidere tip ziplock, în interiorul cărora se afla o substanță pulverulentă, albă, un telefon mobil și 4.150 de lei.
În aceeași zi, începând cu ora 13.30, polițiștii  B.C.C.O. Cluj-Napoca, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj,  au efectuat 3 percheziții domiciliare, în mod succesiv, una în comuna Bonțida și două în municipiul Cluj-Napoca, fiind descoperite și ridicate 1 plic cu substanță pulverulentă, albă (aproximativ 1-2 grame), o farfurie, pe care se aflau două liniuțe de substanță pulverulentă, albă (aproximativ 0,5 grame).
Sursa: Politia Romana

Cele mai Accesate Articole