Șoferi drogați, depistați pe A2 București-Constanța

Patru şoferi au fost prinşi conducând pe autostrada A2 sub influenţa unor substanţe psihoactive.
Alți doi au fost prinşi fără permis auto.
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au desfășurat luni, 15 august,  o acțiune pe Autostrada A2, la km 144, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de conducerea sub influența alcoolului sau drogurilor, fiind efectuate 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool și 35 pentru consumul de substanțe psihoactive.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, dintre care 28 pentru viteză, 5 pentru circulație pe banda de urgență, 3 pentru alcool și 2 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost constatate 9 infracțiuni, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, 2 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, una pentru fals material în înscrisuri oficiale, una pentru uz de fals și una pentru încredințarea unui vehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce.
Polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru circulație pe banda de urgență, 3 pentru alcool, unul pentru viteză și 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
Totodată, au reținut și 2 certificate de înmatriculare.
Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 34.650 de lei.
Sursa: Politia Romana

Cele mai Accesate Articole