Video. Zeci de străini ascunși în două mijloace de transport, depistați de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat douăzeci și patru de cetăţeni din Bangladesh, India și Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar  încărcat cu plăci ceramice și într-o autoutilitară.
Azi noapte, în jurul orei 00:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Turcia și care se deplasa pe ruta Turcia – Germania.
În baza analizei de risc,  poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia au  descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă, șaptesprezece  cetățeni străini.
Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh și India și intenționau sa ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.
Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în cursul acestei dimineți, în urma unui controlul amănunțit efectuat asupra unui automarfar, condus de un alt cetățean turc, ce transporta plăci ceramice pe ruta Turcia – Germania, au fost descoperiți ascunși, șapte cetățeni din India și Afganistan.
În ambele cazuri sus-menționate, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
https://www.politiadefrontiera.ro/files/video/24-de-cet----eni-str--ini--depista--i-ascun--i-in-dou---mijloace-de-transport--la-grani--a-cu-ungaria.mp4
 
Sursa: Poliția de Frontieră

Cele mai Accesate Articole