Povestea Tomisului – de la antic până la laser

Sezonul estival este pe sfârșit și aduce cu el cel mai important eveniment dedicat Constanței și Dobrogei din această vară. După o lungă perioadă de pregătiri, spectacolul „Tomis – Luminile istoriei“ este aproape gata de pus în scenă pentru a-i încânta pe constănțenii și turiștii care vor fi prezenți în Piața Ovidiu în ultimul week-end al acestei veri.

Anticul și modernul, simbolistica și echipamentele ultra moderne, trecutul și viitorul se vor îmbina și vor da naștere unuia dintre cele importante spectacole care au avut loc la malul mării, între zidurile fostei Cetăți Tomis.
Evenimentul ce va avea loc pe data de 27 august este un spectacol ce aduce în prim plan istoria vs prezentul, trecutul antic al Tomisului alături de prezentul modern și tehnologizat, dar și o viziune artistică a viitorului, povestea de peste 2.500 de ani a orașului Tomis.
îmbinarea dintre antic și modern va fi completată de un concert susținut de una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului, The Motans. „Tomis – Luminile Istoriei“ este un proiect desfășurat de Asociația Culturală Obsidian finanțat de către Consiliului Județean Constanța.
Articolul Povestea Tomisului – de la antic până la laser apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole