Avantajele de a paria la Unibet

Pariurile online sunt extrem de populare deoarece oferă ceva ce cazinourile fizice nu pot oferi, acces la pasiunea preferată fără să te miști din confortul propriei locuințe. În termeni de pariuri există numeroase site-uri care sunt gata să îți ofere această funcționalitate, în doar câteva click-uri. Numeroși sunt cei care caută cea mai potrivită platformă care să le permită să își folosească banii pentru a paria cu ușurință și, evident, de a câștiga. În cele ce urmează îți vom spune care sunt avantajele de a paria la Unibet.
Ce este Unibet?
În 1997, Unibet a fost creat în Suedia de un tânăr scandinav care își dorea să creeze un site specializat în pariurile sportive. Actualmente, Unibet aparține Kindred Group care posedă mai multe filiale în 100 de țări din lume.
În 2010 Unibet primește undă verde și în alte ări din Europe printre care Franța și România. În ziua de azi, Unibet este considerat un gigant în domeniul pariurilor sportive. În prezent, Unibet primește 14 milioane de utilizatori zilnic. Ai înțeles deja, este unul din cele mai frecventate site-uri atunci cand vine vorba de pariuri sportive online. De altfel, pentru a utiliza site-ul și pentru a paria online așa cum îți dorești, este de ajuns să completezi un formular, să îți creezi un cont și să pariezi ușor din confortul casei tale.
Care sunt avantajele de a paria la Unibet?
Unibet este unul din cele mai puternice site-uri de pe piață, datorită ofertelor pe care le pune la dispoziția jucătorilor, inclusiv bonus fara depunere Unibet disponibil periodic. Nu doar că oferă pariuri sportive extrem de variate ci, în plus, le oferă jucătorilor posibilitatea de a paria pe jocuri live. Categoriile pot fi fotbal, tenis, baschet. Jucătorii au acces la un număr mare de jocuri de noroc precum poker, păcănele, ruletă sau alte tipuri de jocuri extrem de populare.
Oferă un număr mare de pariuri sportive și o gamă de jocuri multiple. 14 milioane de jucători se pot transforma în adversarii tăi. Unibet le oferă jucătorilor zi de zi cote atractive, dar și numeroase variante interesante pentru a paria pe cele mai așteptate dueluri din tenisul mondial.
Bonusul de bun venit de la Unibet este unul dintre cele mai căutate de la noi din țară și, le oferă jucătorilor 100% bonus, până la 300 lei plus 100 de rotiri gratuite la Burning Hot. Acest tip de bonus este cel mai frecvent la casele de pariuri de la noi din țară și un motiv în plus să deschizi cont Unibet.
Oferta sportivă reprezintă un alt avantaj oferit de Unibet. Sunt oferite pariuri din peste 30 de sporturi. Vei găsi meciuri care lipsesc cu siguranță din ofera concurenței. Cotele sunt cuprinse între cote de 1.10 sau 6.00. Acest lucru este important de luat în considerare fiindcă majoritatea agențiilor nu oferă cote așa mari.
Unibet nu se blochează atunci când joci la pariuri live
Oferta Unibet este extrem bogată, dar, ce este și mai important, platforma funcționează ireproșabil din punct de vedere tehnic. Informațiile sunt actualizate extrem de rapid, iar astfel și opțiunile de pariere sunt blocate destul de rar. Pariurile sunt plasate foarte rapid și rar sunt refuzate, câștigurile sunt plătite și ele într-un timp scurt, iar eventuale erori de afișaj sunt ceva mai rare ca în alte locuri.
Articolul Avantajele de a paria la Unibet apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole