Șapte tineri din Năvodari pot primi câte 25.000 de euro pentru a începe o afacere

27 de tineri, cu vârsta între 16 și 29 de ani, care nu sunt angajați și nu mai urmeză vreo formă de învățământ, vor urma cursuri de antreprenoriat gratuite, atestate și certificate de instituțiile europene, în cadrul Programului „Acces parteneriat pentru integrare socială”. Proiectele a 7 dintre absolvenți vor putea fi finanțate cu suma de 25.000 de euro fiecare, transmite Primăria Năvodari.
Tinerii trebuie să aibă domiciliul sau reședința în Năvodari, să nu fie angajați, să nu urmeze o formă de învățamânt, să nu participe la vreun alt curs de formare profesională și să fie înregistrați și profilați de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.

„Finanțarea reprezintă maximum 100% din totalul cheltuielilor eligibile şi se acordă numai întreprinderilor înfiinţate de persoanele ale căror planuri de afaceri au fost

Citește tot articolul AICI
Sursa: https://observatorconstanta.ro/2022/09/20/sapte-tineri-din-navodari-pot-primi-cate-25-000-de-euro-pentru-a-incepe-o-afacere
Articolul Șapte tineri din Năvodari pot primi câte 25.000 de euro pentru a începe o afacere apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole