Adolescent reținut la Constanța, pentru trafic internațional de droguri. A ridicat un colet poștal

Un adolescent de 16 ani a fost reținut de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța  pentru trafic internațional de droguri de mare risc.
Băiatul a fost depistat, în flagrant, seara trecută, în municipiul Constanța, după ce a ridicat un colet poștal.
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au realizat o acțiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, respectiv trafic de droguri de risc și mare risc.
În cursul zilei de ieri, 20 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, un minor, de 16 ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, ce conținea 2 sticle de culoare maro, etichetate „Oxycodone”.
Ulterior, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuința celui în cauză, în urma celor 2 acțiuni fiind ridicate droguri de risc și mare risc: 505,3 ml de lichid incolor de conține ca substanță activă oxicodonă, 24 de comprimate ce conțin ca substanță activă clonazepam, 19 comprimate în care s-au pus în evidență clonazepam, cocaină și ketamină, precum și un fragment de comprimat ce conține ca substanțe active clonazepam și cocaină.
În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea minorului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Astăzi, urmează a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Sursa: Politia Romana

Cele mai Accesate Articole