Un viitor consilier local PSD șterge pe jos cu alegătorii din Medgidia. Domnule Felix Stroe, vă cer public să-i retrageți sprijinul politic

Citeam un text scris de o doamnă, jurnalist. Pe numele ei, Zully Mustafa. Realizator de emisiuni, din când în când, în trustul de presă al unui domn, fost primar, condamnat penal pentru că a furat din orașul pe care-l păstorea, edil fiind. Asta n-a deranjat-o pe jurnalista Zully, care între timp a ales să fie candidat pentru un post de consilier local la Medgidia. Din partea PSD, un partid condus la nivel național de un alt condamnat penal, celebru. Nici asta n-o deranjează. La fel cum n-o deranjează că doamna pe care o susține pentru Primăria Medgidia a fost direct implicată, din funcția de viceprimar, în declinul vizibil prin care trece orașul Medgidia.
Pe doamna Zully Mustafa, în schimb, o deranjăm noi (și da, aici mă includ și pe mine), noi ăștia care apelând la dreptul la opinie spunem că lucrurile pe care le-a făcut Valentin Vrabie la Peștera sunt lucruri de apreciat, decente, vizibile, dovedite.” De parcă nimeni n-ar mai fi în stare să instaleze undeva niște instalații electrice și să dea prostimii un foc de artificii. Și între acestea să arvunească un star în devenire spre prăbușire, să dea din buci și să cînte playback la ”sărbătoarea florii de salcîm” fără salcîm.” ,
Pentru mine, fraza asta e șocantă. Prima tentație e s-o întrebi, dacă oricine e capabil de a oferi un spectacol, de ce n-a făcut-o nimeni? Dar apoi, realizezi că madama vede zecile de mii de oameni care au participat la spectacol ca pe ”prostime”. Așadar ea va fi consilierul care va face lucruri pentru ”prostime”. Noi în ochii ei inteligenți suntem prostimea. Oamenii din Medgidia sunt niște proști pe care-i va vrăji ea mai bine decât Vrabie. Și elucubrațiile doamnei viitoare consilier nu se opresc aici. În opinia doamnei dacă-ți place de Valentin Vrabie ești ” cetățean fără carte sau cu carte și fără minte. Ăia care scriu ”noștrii” cu doi ”i” sau ”vre-o” siluind limba română doar pentru c-au trecut printr-un liceu sau boșorogi care se dau filosofi, doar pentru că la ei filosofia se confundă cu bătrînețea. ” Boșorogi, oameni fără minte, doar pentru că oamenii sunt de altă părere cu doamna candidat la consiliu? De unde tupeul și nesimțirea de a-ți jigni alegătorii doar pentru că au curajul să-l placă pe un contracandidat al partidului tău?
Credeți că lucrurile se opresc aici? Nu. Doamna nu uită să-și etaleze aroganța incredibilă cu o amenințare care te lasă mut: ” Alegătorii responsabili trebuie să știe însă că orice hotărîre a Consiliului Local este aprobată sau nu de Contenciosul administrativ din Consiliul Județean. Iar Consiliul Județean este PSD. Parlamentul României este majoritar PSD”
Doamne, pe bune dacă nu amuțești. Adică, băi proștilor care votați cu Vrabie, aveți grijă că oricum n-o să poată face nimic de noi, da? Că noi suntem PSD și suntem peste tot și-o să-i punem bețe în roate, fraierilor. Votați-ne pe noi, că o să avem grijă de prostime, mai bine decât el.
Dincolo de gluma asta macabră a unui viitor consilier local PSD Medgidia, le cer public Luminiței Vlădescu și domnului Felix Stroe să se disocieze de acest punct de vedere și să-i retragă sprijinul politic acestei doamne. Altfel, ”prostimea” va trebui să înțeleagă că acest text, pe care-l puteți citi în integralitatea lui dând click AICI , reprezintă punctul de vedere al PSD-ului, în general și tare mi-e că prostimea va sancționa în mod corespunzător această atitudine.

Cele mai Accesate Articole