Alibec rămâne la Farul

Denis Alibec dezminte zvonurile privind o eventuală plecare a sa de la “marinari”. El a asigurat “suflarea” faristă că nu se gândește să plece de la echipă mai devreme de vara viitoare.

După remiza din Giulești, scor 1-1, Adrian Mutu a dezvăluit că a fost sunat de Gică Hagi în toiul nopții pentru a vorbi despre Denis Alibec. „Regele” i-a spus lui Mutu că, dacă îl va transfera pe Alibec, atunci Rapid va avea șanse mult mai mari să devină campioană. Denis Alibec a vorbit în premieră despre scenariul respectiv. Internaționalul român exclude o despărțire de Farul înainte de finalului sezonului și lasă poarta deschisă pentru un transfer în străinătate, la vară.
Alibec a avut și un mesaj de adresat către fani.
Suporterii Farului au însă și alte motive de bucurie, Andrei Artean și-a prelungit contractual cu echipa constănțeană până în anul 2025.
Câștigător al Cupei și Supercupei României în 2019, Andrei Artean este unul dintre jucătorii cu mare experiență din lotul “marinarilor”. La Farul evoluează din 2018 iar în carieră a mai evoluat pentru ACS Poli Timișoara, FC Caransebeș și Râmnicu Vâlcea.
 
 
R: Adrian Corochie
Articolul Alibec rămâne la Farul apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole