Constanța – Regulamentul parcărilor, modificat

În cadrul ședinței Consiliului Local Constanța de astăzi, a fost modificat regulamentul parcărilor, la propunerea consilierilor PNL-USR.
Noul regulament prevede abonamente și pentru zonele 0 și 1, dar și parcare gratuită pentru mașinile hibrid și electrice pe baza unei viniete de la primărie.
Parcare gratuită între orele 20:00 – 8:00
Parcarea va fi gratuită în intervalul 20.00-08.00 de luni până vineri, dar și în zilele de weekend și de sărbătorile legale, în toate cele trei zone. De asemenea, locurile de parcare din proximitatea unităților de cazare, sălilor de spectacol, bazelor sportive sau centrelor comerciale vor fi atribuite în baza unui abonament. Mai mult, stațiunea Mamaia va fi încadrată ca Zona 2. Excepție de la această modificare făcând parcarea supraetajată Albatros din zona Cazino, Promenada 2 – de la Castel pana la hotel Iaki – zona Pasarela hotel Rex, zona Summerland, care vor fi considerate Zona 0 doar în perioada 1 iunie – 31 august.
Câte un singur loc de parcare pentru fiecare apartament
În parcările de reședință, care constituie zona 3 a municipiului, se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, cu excepția situațiilor în care același utilizator deține în imobil mai multe apartamente, vor fi alocare titularului unui sau mai multe locuri de parcare aferente frontului stradal al imobilului deținut.
Mai multe modificări aici.
Articolul Constanța – Regulamentul parcărilor, modificat apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole