Primăria Mircea Vodă, amendată de Garda de Mediu

Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța au aplicat o amendă în valoare de 100.000 de lei Primăriei Mircea Vodă pentru nerespectarea măsurilor stabilite la un control efectuat în data de 31 august 2022. La acea data, au fost identificate trei zone cu depozitări ilegale de deșeuri, fiind stabilite măsuri de salubrizare a terenurilor.

Până la data controlului din 15 noiembrie 2022 au fost igienizate parțial doar două amplasamente constatându-se că pe terenul din localitatea Satu Nou au fost depozitate alte deșeuri de către firma de construcții care realizează lucrări în comună. Pe lângă amenda de 100.000 lei aplicată primăriei, comisarii au sancționat și constructorul cu amendă de 100.000 lei.
Garda de Mediu Constanța anunță că s-au realizat verificări și în zona din vecinătatea ariei naturale Fântânița- Murfatlar, unde s-au identificat deșeuri preponderent reciclabile, resturi vegetale și deșeuri inerte. Terenul se află în proprietatea unei unități militare având ca destinație poligon militar, iar zona adiacentă acestuia a fost salubrizată periodic de către Primăria Murfatlar. S-a transmis adresa către unitatea militară pentru luarea măsurilor în vederea salubrizării zonei afectate de depozitări necontrolate de deșeuri.
 
 
 
Redactor: Cristina Niță
Articolul Primăria Mircea Vodă, amendată de Garda de Mediu apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole