Percheziții de amploare în Constanța

Nouă persoane sunt cercetate de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, patru dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ori, două sunt anchetate sub control judiciar, iar trei sunt căutate de poliţişti. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurori din cadrul DIICOT Constanţa au organizat o acţiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe noi cu proprietăţi psihoactive.

Astfel, au fost făcute 11 percheziţii în Constanţa şi în Mangalia la locuinţe a nouă persoane bănuite de comiterea faptelor.

Au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie. La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 67 de ani. […] Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.
 
 
 
Redactor: Cristina Niță
Articolul Percheziții de amploare în Constanța apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole