Felicia Ovanesian – precizări despre Târgul de Crăciun

Muncipalitatea a ales să organizeze Târgul de Crăciun din acest an în parcul din fața Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski. Pe două alei sunt înșirate mai multe căsuțe în care se comercializează produse alimentare, dulciuri, dar și jucării made în China.

Nu lipsesc câteva food-trackuri de la care îți poți cumpăra hamburgeri, cheeseburgeri, sarmale sau pastramă de oaie. Comentariile constănțenilor nu au întârziat să apară. Ba chiar au catalogat Târgul de Crăciun drept ”dezamăgitor”. Singura atracție, spun ei, este caruselul. City managerul Constanței, Felicia Ovanesian, a declarat că înclină să dea dreptate “celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul acesta este insuficient” și că nu a vizitat până acum târgul.
City managerul a declarat că Târgul de Crăciun organizat anul trecut i s-a părut drăguț.
Prin comparație, Ovanesian spune că organizarea târgului de la Budapesta, pe care l-a vizitat personal și l-a apreciat, a fost una mai bună. În final, city managerul a precizat faptul că nu deține informații despre cum s-a organizat Târgul de Crăciun de la Constanța. Aceasta a dezvăluit că cel care s-a ocupat de organizare a fost viceprimarul Ionuț Rusu.
 
 
Redactor: Cristina Niță
Articolul Felicia Ovanesian – precizări despre Târgul de Crăciun apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole