Lucrări de racordare în orașul Cernavodă și în localitatea Tortoman

Luni – 12 decembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din orașul Cernavodă și în localitatea Tortoman, județul Constanța, pentru racordarea la sistemele centralizate a unor noi conducte de alimentare cu apă.


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Victoriei, Prelungirea Seimeni, Independenței, Tudor Vladimirescu, Tudor Stavru, Ioachim Ionașcu, străzile adiacente acestora, Spitalul Orășenesc din Cernavodă și toți utilizatorii din localitatea Tortoman.
Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Regia Autonomă Județeană de Apă le reamintește consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.
 
 
 
 
Redactor: Alina Răduț
 
Articolul Lucrări de racordare în orașul Cernavodă și în localitatea Tortoman apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole