Programul INFANT se modifică. Conducerea locală va decide numărul de vouchere acordate

Programul INFANT continuă și în 2023. Luna trecută, aleșii locali au aprobat modificările și completările aduse programului.  
De anul acesta, numărul de vouchere în valoare de 10.000 lei fiecare se va aproba prin dispoziția primarului   municipiului Constanța, după ce bugetul pe anul în curs va fi stabilit. Voucherele sunt acordate de Primăria Constanța cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii.
De asemenea, este necesar ca ambii soți să aibă domiciliul în municipiul Constanța, dar doar soția de cel puțin trei ani.  
Persoanele care vor să aplice la INFANT trebuie să știe că NU se pot înscrie concomitent și la alte programe de fertilizare in vitro.  

Reamintim că obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro, transmit reprezentanții primăriei.

Relații suplimentare la numerele de telefon:  
Tel: 0341.180.108  
        0341.180.113     
  email: infant@dgas-ct.ro. 
 
Foto: Primăria Constanța
Articolul Programul INFANT se modifică. Conducerea locală va decide numărul de vouchere acordate apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole