Sute de sancțiuni, aplicate de polițiștii Brigăzii Autostrăzi





Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat, în perioada 27 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023,  pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 882 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația.
Astfel, au fost aplicate 195 de sancțiuni persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 108 celor care nu foloseau centura de siguranță.
De asemenea, au fost aplicate 73 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, una pentru depășire neregulamentară și 58 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.
Polițiștii au reținut 62 de permise de conducere, dintre care 29 pentru viteză, 9 pentru alcool, 1 pentru circulație pe sensul opus, 1 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru circulație pe banda de urgență și 4 pentru conducere agresivă.
Totodată, au fost retrase 62 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 6 infracțiuni.

Sursa: Politia Romana










Cele mai Accesate Articole