Accident rutier grav între localitățile Cuza Vodă şi Mihai Kogălniceanu. 3 bărbați și-au pierdut viața

Un accident rutier grav a avut loc, în această dimineață, la ieșire din localitatea constănțeană Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.
Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43 de ani.




În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Potrivit anchetatorilor, cei trei bărbați decedați în accident sunt din comuna Mircea Vodă și  Satu Nou. Cei trei erau prieteni și au petrecut împreună în Mircea Vodă. La volanul mașinii era tânărul din Mircea Vodă. Niciuna dintre cele trei persoane aflate în autoturism nu purta centură de siguranţă.
 
 
Foto: caprută video/ observatornews.ro
Articolul Accident rutier grav între localitățile Cuza Vodă şi Mihai Kogălniceanu. 3 bărbați și-au pierdut viața apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole