Noi percheziții în dosarul fraților Tate

Consulul Marii Britanii la București i-a vizitat pe frații Tate în Arestul Central al Politiei Capitalei. Între timp, mascații au făcut noi percheziții în dosarul fraților milionari. Procurorii au descins la locuința iubitei lui Tristan Tate și la cea a unui prieten apropiat, patronul unei firme de videochat. Este vorba despre Vlad Obu. El a devenit cunoscut după ce s-a filmat în Mamaia în timp ce le cerea unor femei să-și omoare copiii pentru bani. Astăzi a fost ridicat și dus la audieri.

Frații Tate rămân în arest pe durata anchetei, după decizia din această săptămână a magistraților de la Curtea de Apel București. În ziua de vizite, aceștia au stat față în față cu consulul Marii Britanii la București și cu șeful departamentului economic al Ambasadei. Vizita oficialilor în arestul central a durat câteva ore, iar reprezentantul ambasadei nu a vrut să facă niciun fel de comentariu.
Vizita oficialilor britanici a avut loc în contextul în care procurorii au descins la 7 noi adrese din București, Ilfov și Prahova.
Au fost vizate inclusiv locuințele iubitei lui Tristan Tate, dar și la cea a unui prieten apropiat, Vlad Obu, un personaj cunoscut pe platforma TikTok, apropiat al fraților Tate și patronul unui studio de videochat.
În urmă cu ceva timp, tânărul a apărut în câteva clipuri în care arunca scaune de la balconul imobilului unde era cazat în Mamaia pe mașinile parcate. De asemenea, acesta s-a filmat în timp ce arunca sticle de șampanie după diferiți trecători sau acosta femei ale străzi, cărora le propunea să își omoare bebelușii pentru suma de 2.000 de lei. În aceeași seară, Obu a mers alături de o persoană pe balcon, căreia i-a luat ochelarii și i-a aruncat pe geam.
Între timp, frații milionari au mai primit o lovitură. Rămân cu sechestru pe bunuri. Tribunalul București le-a respins contestația. Anchetatorii au reușit să identifice până în prezent 15 mașini de lux și 10 imobile, case și terenuri, deținute de frații Tate în România. Lista autoturismelor de lux ridicate de DIICOT de la frații Tate este impresionantă: trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini și cinci mașini Mercedes.
 
 
 
Redactor: Cristina Niță
Articolul Noi percheziții în dosarul fraților Tate apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole