Felicia Ovanesian, despre cazul femeii cu dizabilități

Primăria Constanța a organizat astăzi o conferință de presă. Subiectul principal a fost activitatea Poliției Locale. Felicia Ovanesian, City Managerul municipiului a vorbit și despre cazul femeii cu dizabilități căreia i-a fost ridicată mașina din parcarea unui centru comercial. Aceasta este de părere că legea a fost respectată.

 
Cei doi soți cu dizabilități au mers la cumpărături într-un hipermarket din Constanța împreună cu fiica lor de numai 3 ani. Femeia este imobilizată într-un cărucior cu rotile. Când s-au întors la mașina parcată pe un loc special în fața centrului comercial, au văzut că automobilul a dispărut. Iar motivul este unul uluitor. Oamenii legii au spus că mașina nu avea legitimația care să ateste că mașina aparține unei persoane cu dizabilități, asta deși semnul distinctiv era lipit și pe geamul din față și pe cel din spate. Astăzi, șeful Poliței Locale, Ionuț Dumitru a vorbit despre acest incident dar și despre stadiul anchetei.
Șoferița și-a recuperat mașina după ce a achitat taxa de ridicare de 570 de lei. Întrebat dacă femeia își va primi banii înapoi, Ionuț Dumitru a menționat că nu poate emite un punct de vedere pentru că nu este o activitate pe care o coordonează sau de care se ocupă. Este o altă structură care se ocupă. Astfel, a intervenit Felicia Ovanesian.
Cât despre atitudinea polițistului local, Felicia Ovanesian nu a vrut să se pronunțe. În prezent, polițistul local este Cercetat Disciplinar, iar până la finalizarea anchetei acesta lucrează la birou.
 
 
Redactor: Cristina Niță
Articolul Felicia Ovanesian, despre cazul femeii cu dizabilități apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole