Tânăr mort de peritonită

Caz șocant la spitalul din Mangalia. Un tânăr de doar 25 de ani a murit din cauza unei peritonită după ce medicul care trebuia să îl opereze de apendicită a amânat operația. Iulian s-a stins din viață la numai 25 de ani, după o luptă aparent simplă cu apendicita – o inflamație banală, care ar fi putut fi tratată cu ușurință, la timpul potrivit.

După primele dureri de burtă, băiatul s-a dus la spitalul din Mangalia împreuna cu tatăl său, însă 3 zile ar fi durat până i s-a pus un diagnostic. Inițial medicii l-au tratat de enterocolită, de pietre la rinichi și abia apoi de apendicită. Din păcate, nu a fost operat în acea zi, deoarece medicul a considerat că este trecut de ora 14:00 și nu mai are timp pentru încă o operație. Iulian a rămas în spital cu promisiunea cu va fi operat a doua zi.
Boala l-a adus pe Iulian Grigore la spital înainte de Crăciun, iar o zi de așteptare s-a transformat în 6.
După zile întregi de dureri, Iulian a ajuns în stare gravă la Spitalul județean Constanța. Medicii de la Mangalia nu mai puteau sa-l opereze așa că l-au trimis la Județean.
Tânărul a pierit de peritonită – arată inclusiv certificatul medico-legal.
Medicul chirurg acuzat că nu a vrut să-l opereze pe băiat la Mangalia lucrează la acel spital de mai bine de 15 de ani. Șefii lui așteapta expertiza medico-legala.
Acum familia încearcă să-și facă dreptate pe cale legală cu ajutorul unui avocat. Vor depune plângere pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.
 
 
 
Redactor: Cristina Niță
 
 
Articolul Tânăr mort de peritonită apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole