Video. DIICOT Constanța a reținut doi bărbați care încercau să vândă 1,5 kg droguri de risc


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au prins în flagrant doi cetățeni români care încercau să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis.
În cauză s-a reținut că, la data de 17.01.2023, cei doi cetateni romani au fost prinși în flagrant de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de aproximativ  un kilogram și 300 grame de canabis.
Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 105,13  grame canabis, 5 grame de hașiș, 1,4 grame MDMA,  o pușcă cu aer comprimat cu 450 de alice și suma de 4.800 euro.
La data de 18.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi cetateni romani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
https://www.politiadefrontiera.ro/files/video/18-01-2023.mp4
Sursa: Politia de Frontiera
 

Cele mai Accesate Articole