Peste 300 de elevi participanți la concursul “BIOS- Olimpiada celor mici”

Astăzi, la Școala Gimnazială nr. 33 ”Anghel Saligny” din Constanța, a avut loc concursul “BIOS – OLIMPIADA CELOR MICI”, la care au participat peste 300 de elevi din municipiu și județ. Competiția, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, se adresează elevilor din clasele gimnaziale a VI-a și a VII-a.
La concurs participă un număr de 347 de elevi din municipiu și județ. Proba începe la ora 13.00 și are o durată de două ore. Subiectele se încadrează în programa specifică pentru disciplina biologie și sunt de tip grilă: 20 complement simplu, 20 complement grupat, 2 probleme/cauză – efect, se arată într-un comunicat al ISJ Constanța.
Evaluarea se va realiza în prezența elevului și a doi martori, prin utilizarea unui șablon care va fi suprapus pe fișa de răspuns completată de elev.















Potrivit organizatorilor, contestații se pot depune luni, 13.03.2022, în intervalul orar 10.00-13.00, la secretariatul Școlii Gimnaziale nr. 33 ”Anghel Saligny”.
Articolul Peste 300 de elevi participanți la concursul “BIOS- Olimpiada celor mici” apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole