Școala Gimnazială Nr. 33 „Anghel Saligny”, gazda olimpiadei de religie – cultul ortodox

Astăzi, la Școala Gimnazială Nr. 33 „Anghel Saligny”, copiii din ciclul gimnazial și liceal și-au testat cunoștințele, în cadrul etapei județene a Olimpiadei de Religie, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Copiii s-au înscris în număr mare și au dovedit că informațiile prezentate de profesori la orele de religie sunt utile și ușor de reținut.
La această competiție participă peste 150 de elevi din învățământul gimnazial (clasele V – VIII) și liceal (clasele IX-XII), din întreg județul Constanța, elevi care s-au calificat în urma participării la etapa locală a olimpiadei, desfășurată în luna februarie 2023, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
ÎPS Teodosie, daruri pentru participanți
Prezent la eveniment a fost și Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, care a binecuvântat elevii participanți și le-a dăruit câte o iconiță.

















 
Rezolvarea contestațiilor se va realizeaza în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare.
document.createElement('video');
http://stiri.litoraltv.ro/wp-content/uploads/2023/03/WhatsApp-Video-2023-03-18-at-15.02.25.mp4
După afișarea rezultatelor finale de după contestații, elevii care s-au clasat pe locul I la etapa județeană pe fiecare an de studiu, se vor califica la etapa națională a olimpiadei.
 
Articolul Școala Gimnazială Nr. 33 „Anghel Saligny”, gazda olimpiadei de religie – cultul ortodox apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole