Lucrarea programată în perioada 28 – 30 martie se amână

De săptămâna trecută, mai multe echipe au demarat intervențiile pregătitoare necesare pentru executarea lucrărilor de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța, în vederea înlocuirii unor vane de legătură și realizării unui by-pass. Acestea sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL33 – “Reabilitare conducte aducțiune și magistrale, stații de pompare apă uzată și refulări aferente în municipiul Constanța” în valoare de aproape 76 mil. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic, identificate de către echipele RAJA pe parcursul operațiunilor pregătitoare, în vederea realizării conectărilor noilor investiții la sistemul centralizat de alimentare cu apă, lucrarea programată ce urma a fi efectuată în perioada 28 martie 2023, ora 22.00 – 30 martie 2023, ora 15.00, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util, se arată într-un comunicat al RAJA.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.
Articolul Lucrarea programată în perioada 28 – 30 martie se amână apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole