Pregătiri intense pe litoral pentru Paște

Sute de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc de Paște. Zeci de hoteluri se pregătesc deja să-i primească în stațiunile de la mare cu oferte care mai de care. Prețurile pornesc de la 62 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele din Eforie Nord.

 
Pentru minivacanța de Paște, hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale care includ mese tradiționale, cu ouă roșii, cozonac, preparate din carne de miel și proțap. Nu lipsesc nici activitățile de divertisment pentru copii și adulți.
Sunt și oferte mai ieftine, în Eforie de exemplu, tarifele pornesc de la 62 de lei pe noapte pentru două persoane, doar pentru cazare. În Mamaia, pachetele de trei nopți sunt cele mai vândute.
Vor fi deschise câteva zeci de hoteluri, mai ales cele care au centre SPA și zone de relaxare, cele mai multe la Eforie Nord și în stațiunea Mamaia. Reprezentantele sexului frumos sunt așteptate cu răsfăț pe măsură.
Nu numai hoteluri, ci și baruri, terase, restaurante și cluburi vor fi deschise la jumătatea lunii aprilie. Oficial, vacanța de Paște ține patru zile și este cuprinsă între 14 și 17 aprilie.
 
 
Redactor: Cristina Niță
 
Articolul Pregătiri intense pe litoral pentru Paște apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole