Două persoane reținute, într-un caz de trafic de droguri

La data de 17 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în municipiul și județul Galați, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunilor de efectuare neautorizată de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri.
Din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2022– aprilie 2023, un bărbat, de 20 de ani și o femeie, de 37 de ani, ambii din municipiul Galați, ar fi procurat, transportat, depozitat și valorificat către diferiți consumatori, din municipiul Galați, cel puțin 160 de grame de substanță solidă sub formă de cristale, ce fac parte din clasa catinonelor sintetice, precum și cel puțin 54 de grame de droguri de risc, respectiv cannabis.
În urma audierilor și administrării materialului probator, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 18 mai, să fie prezentate în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Sursa: Politia Romana

Cele mai Accesate Articole