România, fără echipă în grupele Conference League

Seară extrem de dezamăgitoare pentru fotbalul românesc. Farul Constanţa şi Sepsi Sf. Gheorghe au ratat calificarea în grupele Conference League.

Aventura Farului în Europa s-a încheiat după o prestaţie dezamăgitoare în manşa retur cu Helsinki. În tur, constănţenii s-au impus cu 2-1 şi porneau cu prima şansă la calificare. Campioana României a făcut o primă repriză proastă. Obișnuiți cu terenul sintetic, nordicii au pasat mai bine și au controlat startul partidei. Gazdele au deschis scorul prin Radulovic (Radulovici), după o gafă impardonabilă comisă de Tudor Băluță. Totuşi calificarea încă se juca. Doar că Farul nu a ieşit la rampă.Decisiv până acum în campania europeană, nici Budescu nu a mai fost la fel de inspirat. Repriza secundă s-a desfăşurat după acelaşi scenariu. Helsinki a dominat şi, inevitabil, a şi marcat! Radulovic a lovit din nou şi a adus calificarea pentru finlandezi.
Sepsi a fost eliminată, la rândul ei, din play-off şi România rămâne fără echipă în Conference League, a treia competiție fotbalistică intercluburi ca valoare din Europa.
 
Articolul România, fără echipă în grupele Conference League apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole