Concurs de branding pentru Mamaia

Stațiunea Mamaia are nevoie de branding! OMD Mamaia Constanța anunță demararea procedurii de organizare a concursului național de soluții.
https://youtu.be/LhueG84LCok
Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță demararea concursului național de soluții pentru branding, care să aducă un plus de coerență și atractivitate în prezentarea identității stațiunii Mamaia.
Procesul prin care se obține soluția de branding este facilitat de către consultanți din domeniul marketingului teritorial și al comunicării de brand.
În prima etapă a fost realizată o amplă cercetare sociologică, parte a studiului național “Destinații Vizionare”, prin care au fost identificate punctele tari și oportunitățile brandului.
În urmatoarea etapă, factorii interesați de branding-ul stațiunii Mamaia – patronatele din turism, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța, administratori de hoteluri și restaurante, administratori de cluburi și atracții turistice, operatori de plaje, arhitecți, profesori universitari din cadrul Universității Ovidius din Constanța și ai ASE, participă la interviuri pentru a-și exprima viziunea despre stațiunea Mamaia.
În urma interviurilor va rezulta un briefing și o poziționare actuală a destinației turistice. Elaborarea contractului de proprietate intelectuală, a baremelor de jurizare, dar și a regulamentului concursului vor reveni consultanților. În a doua etapă, se va realiza un website unde se vor înscrie toate propunerile. Din totalul propunerilor înscrise în platforma online, juriul va selecta finaliștii.
Se vor putea înscrie în concurs atât firme de design publicitar, graficieni angajați, dar și freelanceri. Propunerile se vor supune unui screening tehnic în privința plagiatului, iar cele selectate în finală vor fi vizibile publicului în mediul online unde vor putea fi și votate.
Concursul face parte din activitățile organizației pentru crearea unei identități de brand a stațiunii Mamaia.
Articolul Concurs de branding pentru Mamaia apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole