Proiectului SNAC -„Săptămâna legumelor și a fructelor donate” la Liceul Telecom

În perioada 20-24 noiembrie s-a desfăşurat, la Constanța, Campania ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” proiect care a mobilizat conducerea unității școlare, cadrele didactice și elevii voluntari ai Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații.
Activitatea a constat în colectarea, sortarea, distribuirea fructelor, legumelor și produselor alimentare de elevii voluntari implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.




















 
Alimentele strânse au fost donate copiilor din cadrul Centrului „Casa Speranței” și vârstnicilor de la Căminul de bătrâni „Aurora” din Constanța.

Acești tineri ne-au oferit prin sensibilitatea și altruismul lor o lecție de viață, demonstrând că și prin gesturi mărunte poți bucura suflete! Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor pentru că au reușit să dăruiască din umanitatea lor crâmpeie de speranță!, a declarat Prof. Caciandone Claudia, directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații
document.createElement('video');
https://stiri.litoraltv.ro/wp-content/uploads/2023/11/IMG_1257.mp4
 
Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza elevii, dar și de a-i implica în campanii de voluntariat.
Articolul Proiectului SNAC -„Săptămâna legumelor și a fructelor donate” la Liceul Telecom apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole