Rapid l-a achiziţionat pe Marian Aioani de la Farul Constanţa. Portarul a semnat un contract valabil trei ani și jumătate

FC Rapid Bucureşti l-a achiziţionat pe portarul Marian Aioani de la Farul Constanţa.
Clubul de la malul mării a anunțat că a ajuns la un acord cu Rapid pentru transferul portarului Marian Aioani la formația bucureșteană.
Legitimat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa constănțeană în toate competițiile.
fiind unul dintre cei mai importanți componenți ai lotului care au adus la Constanța titlul de campioană în sezonul trecut.
FC Rapid a precizat, la rândul său, că Aioani, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil  trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de astăzi.
Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior.
Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, u19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve.
Transferul lui Aioani la Rapid are loc  urmare a plecării lui Horaţiu Moldovan de la gruparea giuleşteană la Atletico Madrid.
 

Cele mai Accesate Articole