Constanța, promovată la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin


Destinația turistică România este promovată, până pe  7 martie, la cel mai mare și important târg de turism din lume: ITB Berlin.
Printre destinațiile prezentate se numără și Constanța-Mamaia.
Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a precizat că pavilionul național găzduiește, timp de trei zile, 38 de co-expozanți din rândul tour-operatorilor, agențiilor și asociațiilor de turism, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale și regionale, care vor promova o ofertă turistică diversificată: de la circuite culturale, drumeții și călătorii în orașe, până la sejururi relaxante pe litoral și explorări în  Delta Dunării.


Toți co-expozanții țării noastre beneficiază și de un spațiu propriu pe  platforma digitală a evenimentului, de un profil online individual și o agendă de întâlniri dedicată.

 Germania ocupă an de an primul loc în clasamentul țărilor emițătoare de turiști străini în România, motiv pentru care este și va rămâne o piață prioritară.
Potrivit datelor furnizate de INS, turiștii germani au reprezentat 10.40% din totalul turiștilor străini care ne-au vizitat țara, în anul precedent.

Sursa: Ministerul Economiei

Cele mai Accesate Articole