Destinația Mamaia-Constanța, în atenţia tour-operatorilor

Destinația Mamaia –Constanța a intrat în atenţia tour-operatorilor din Germania. Reprezentanţii OMD participă zilele acestea la Târgului de Turism din Berlin.
https://youtu.be/t_04coNtzkg
Turiștii străini caută destinații de vacanță care să ofere peisaje idilice, relaxare, distracție, dar și un litoral bogat în activități și evenimente. Este concluizia pe care au tras-o reprezentanţii OMD Mamaia Constanța aflaţi la Târgului de Turism din Berlin.Germania, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia se numără printre țările care își doresc să promoveze stațiunea Mamaia și să aducă grupuri de turiști străini la malul mării.
Reprezentanții OMD Mamaia Constanța au stat de vorbă în primele două zile ale târgului de turism de la Berlin cu mai mulți tour-operatori din Europa, iar standul ţării noastre  a fost vizitat de invitați speciali. Ambasadorul României în Germania, Adriana Stănescu, și-a manifestat dorința de a susține revenirea țării noastre la unul dintre cele mai mari evenimente de profil din industria turismului.
OMD Mamaia Constanța participă la ITB Berlin alături de alți co-expozanți din rândul tour-operatorilor, , care promoveză o ofertă diversă – de la circuite culturale, la drumeții și călătorii în orașe, explorări în Delta Dunării, la mare și la munte. Din 1966, ITB Berlin a fost forța inovatoare și platforma lider a industriei turismului, dar și principalul târg comercial la nivel global.
 
 
 
Articolul Destinația Mamaia-Constanța, în atenţia tour-operatorilor apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole