Stațiunile de pe litoral, în febra pregătirilor

Sezonul turistic de primavara-vara debuteaza cu minivacanta de Paște si 1 Mai. Nu doar celebrele manastiri din Moldova sunt cautate pentru petrecerea Pastelui, ci si destinatiile de pe Litoral. Statiunile sunt în toiul pregătirilor, mai ales că sezonul va incepe mai devreme anul acesta. Vor fi, ca de obicei, doi poli ai distractiei: Mamaia si Vama Veche. 

Asta e atmosfera Vamii de zilele acestea: pentru faptul ca turistii au rezervat cam tot ce se putea rezerva pentru 1 mai, patronii simt ca e vremea lor si miros profitul de la distanta. Toata lumea se extinde, reinoieste spatiile de cazare si de masa si schimba lucrurile vechi cu idei noi. De exemplu, aceasta ghereta care vinde doar clatite: anul trecut a fost decorata in lemn, acum va fi imbunatatita cu gresie si faianta.
Al doilea pol al distractiei va fi statiunea Mamaia: acolo vorbim de alte preturi, la un alt calibru – sunt hoteluri care ofera servicii de SPA in pretul cazarii, ofera jacuzzi, ofera petreceri tematice si tot felul de seri la restaurantele proprii. Vom avea inclusiv un concert pe nisip, in seara de 1 Mai, iar cluburile o sa incerce sa faca concurenta acerba petrecerilor care in Vama, vor fi in aer liber.
In Mamaia prețul unei camere de 2 persoane, cu mic dejun inclus, pleaca undeva de la 150 si poate ajunge pina la 220 de lei, la hotelurile de 3stele. Exista desigur si tarife mai mari, pentru toate pretentiile. Insa, la hotelurile din Eforie, preturile sunt si la jumatate fata de cele din Mamaia. Vesti bune vin si de la meteorologi : de 1 Mai, pe litoral, vom avea temperaturi de cel putin 18-19 grade Celsius.
Redactor: Paul Alexe
The post Stațiunile de pe litoral, în febra pregătirilor appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole