UNTOLD in varianta constănțeană

Povestea fenomenului Untold continuă, de data asta la malul mării. Primarul Decebal Făgădău intenționează să încheie un protocol de colaborare cu organizatorii celui mai de succes festival din Europa.Va fi un eveniment recunoscut pe plan internațional și va avea un impact major încă de la prima ediție, promit organizatorii. Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile iar cel mai probabil locația va fi una specială care să pună în valoare litoralul Mării Negre.

După o rețetă de succes, edilul Decebal Făgădău este convins că organizatorii festivalului Untold vor întrece toate așteptările și vor crea un eveniment cu adresabilitate internațională. Încă nu s-au stabilit detaliile cum ar fi numele festivalului, data desfășurării sau artiștii invitați dar în maxim o lună de zile, autoritățile locale promit să aibă totul pus la punct.
Având în vedere toate evenimentele anunțate pe parcursul lunilor de vară sunt toate șanele ca orașul de la maluul mării, Constanța să devină un pol al distracției și în acest sezon estival. Repezentanții Primăriei  sunt dispuși  să susțină financiar costurile pentru desfășurarea festivalului. Mai mult, primarul va pune la dispoziție participanților mijloace de transport pentru a ajunge la destinație.
Discuțiile pentru organizarea evenimentului  au început încă din vara anului trecut. Dacă festivalul va fi un succes, municipiul Constanța ar urma să beneficieze de venituri economice importante.
Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș
The post UNTOLD in varianta constănțeană appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole