Capitala distracției se mută la mare de 1 mai

Mamaia se pregătește să dea tonul la distracție în perioada minivacanței de 1 mai. Peste 40.000 de turiști sunt așteptați să sosească în stațiunea devenită, în ultimii ani, punctul de atracție pentru tinerii de bani gata. Rezervările s-au facut cu mult timp în urmă, iar cei care vor merge direct la recepție trebuie să știe că aici tarifele sunt cu până la 30 la sută mai mari.  Toată lumea este optimistă și sigură că de 1 mai stațiunea va fi gata să-și întâmpine turiștii.

La malul mării și, mai precis, în Mamaia, va fi și week-end, va fi și sărbătoare. Primii turiști sunt așteptați să sosească vineri și tot atunci vor începe și petrecerile. Va fi un adevarat maraton al distracției, mai ales că toate cluburile își vor deschide porțile pentru petrecăreți, iar SUNWAVES – festivalul de muzică electronică începe primul nebunia, la malul mării. Vor fi, doar la Festivalul de musică electronica, 63 de DJ , care vor mixa timp de 3 zile și 3 nopți. Potrivit organizatorilor, opt mii de turiști străini și-au compărat bilete și cel putin tot atâția români, numărul acestora dublându-se față de anul trecut.
Sâmbătă, litoralul se transformă în capitala spectacolelor de drift auto. Amatorii de senzații pe 4 roți vor vedea cele mai grozave cascadorii ce se pot face la volanul bolizilor motorizați, special echipați. Cei mai buni opt piloți români vor evolua pe faleza de la Cazino, pe opt masini tunate cu motoare puternice, peste 5 mii de cai-putere.
Organizatorii s-au gândit și la gurmanzi. Un festival de mâncare bună, preparată și servită direct în stradă, se pregătește în nordul stațiunii Mamaia, pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi.
Pregatirile sunt în toi, iar potrivit calculelor va fi un weekend plin cu…de toate. Pe plaja din Mamaia, va fi un mega-concert în seara de 30 aprilie.
Acum, singurul lucru care le rămâne patronilor de la malul mării, dar și turiștilor, este să se roage ca și vremea să țină cu ei, astfel încât minivacanța să fie profitabilă pentru toată lumea.
Reporter: Oana Jărloianu : Imagine: Cristian Rizea
The post Capitala distracției se mută la mare de 1 mai appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole