Optimism în tabăra română

La Tenis Club IDU din Mamaia, joi, a avut loc conferiná de presă a celor două echipe care se vor întâlni sâmbătă și duminică, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială II din Fed Cup, cele ale României și Marii Britanii. Primele care s-au aflat în fața reprezentanților mass-media au fost fetele noastre, însoțite de căpitanul nejucător, Ilie Năstase.

În ciuda faptului că vremea ploioasă a cam dat peste cap programul de antrenamente, fetele fiind nevoite să se antreneze și în balon, nu doar pe arena centrală, atmosfera în cadrul echipei române este una optimistă, iar căpitanul nejucător Ilie Năstase este responsabil cu buna dispoziție.
Fetele sunt conectate la miza confruntării și își doresc să câștige meciul, pentru a menține echipa între primele 16 națiuni ale lumii, în tenisul feminin mondial.
Româncele consideră că principalul pericol vine din partea liderei echipei britanice, Johanna Konta, a șaptea jucătoare a lumii.
Vineri, de la ora 12.30, este programată tragerea la sorți a programului meciurilor, iar prima confruntare de simplu este programată sâmbătă, de la ora 11.00.
Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Cristian Rizea
The post Optimism în tabăra română appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole