Ministrul Turismului, vizită în sudul litoralului

În staţiunea Neptun, a avut loc, astăzi, prima din cele două întâlniri ale Ministrului Turismului, Mircea-Titus Dobre, cu hotelierii de pe litoral, în vederea pregătirilor demarării sezonului estival 2017. La întâlnirea de lucru au fost invitați proprietarii unităților de cazare din stațiunile de pe litoralul românesc, federații patronale, asociații de profil, precum și reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice centrale și locale care, prin activitatea lor, contribuie la buna desfășurare a activităților turistice.

Preşedintele ANPC, Marcel Bogdan Pandelică, a anunţat că, în perioada 15 iunie – 1 septembrie, îşi va reintra în drepturi Comandamentul „Litoral“, ce va avea trei zone de acţiune, urmând să funcţioneze pe câteva „linii“ de control.
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, s-a arătat nemulţumit de faptul că numărul operatorilor din turism prezenţi la acţiunea de astăzi a fost unul relativ scăzut, anunţând, totodată, măsuri drastice împotriva celor ce îşi menţin activele în paragină.
Unul câte unul, hotelierii din zonă şi-au prezentat, ca de altfel la fiecare astfel de întâlnire din ultimii ani, problemele specifice fiecărei staţiuni în parte.
Ministrul Turismului a anunţat, printre altele, modificarea Ordonanţei 3/2017, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.
Mâine, în staţiunea Mamaia, Ministrul Turismului va avea o nouă rundă de discuţii, de data aceasta cu hotelierii din nordul litoralului românesc.
Redactor: Mihaela Dubei-Marin
The post Ministrul Turismului, vizită în sudul litoralului appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole