Mapamond (20.04.2017)

Cersetoarele romance devin prostituate in timpul noptii, in Norvegia. Barbatii romani din organizatiile de crima organizata se lauda cu banii castigati pe retelele sociale, dar este putin probabil ca revolta sa duca la scoaterea in afara legii a cersetoriei in Norvegia. Jurnalistii norvegieni au dezvaluit recent ca cersetoarele romance se schimba noaptea pentru a se prostitua pe strazile din Bergen. Adeseori, barbatii care apeleaza la serviciile acestora sunt talhariti, iar banii ajung la barbatii romani. Acestia din urma au fost filmati alaturi de cersetoare pe strazile din oras si conduc locuinte in care pana la 20 de barbati si femei locuiesc impreuna.

Zeci de persoane au fost arestate la Istanbul din cauza protestelor fata de rezultatul referendumului organizat de presedinte. Aproximativ 2.000 de persoane au manifestat miercuri seara in cartierul Besiktas din Istanbul, in semn de protest fata de referendumul prin care s-au aprobat amendamentele la Constitutie, dorite de Erdogan. Participantii la manifestatii strigau”Hot, ucigas, Erdogan” si ”Nu taceti, strigati «nu» presedintiei”.
Serena Williams este insarcinata. Miercuri, ea a postat pe Snapchat o fotografie cu ea purtand un costum de baie galben care dezvaluia un pantec abia rotunjit. Pe poza scria: „20 de saptamani”.  Serena a sters postarea dupa doar cateva minute. Fanii au inceput rapid sa faca socoteli si au dedus ca Serena era insarcinata la sfarsitul lunii ianuarie, cand a castigat Australian Open. Obtinea atunci al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera, depasind recordul atins de Steffi Graf in anii ’90.
In decembrie 2016, Serena s-a logodit cu Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit. Cu 2 ani mai mic decat ea, Ohanian a cerut-o de sotie la Roma, exact in acelasi loc unde au iesit prima data la o intalnire.
The post Mapamond (20.04.2017) appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole