Fără curent și fără apă, din cauza vântului

Din cauza vântului puternic care s-a abătut asupra Dobrogei, s-au înregistrat avarii la liniile electrice aeriene ce, au generat întreruperi la nivelul rețelelor de alimentare cu apă. O localitate întreagă din județul Constanț a rămas, astfel, fără apă potabilă.

Rafalele de vânt au întrerupt, astăzi, în jurul orei 11, alimentarea cu tensiune din zona Valcele, ceea ce a dus la sistarea furnizarii energiei catre statia de pompare RAJA din localitate. Furnizorul de energie electrică a fost anuntat imediat despre aceasta avarie, pentru a putea interveni la timp. Abonatii RAJA din localitatea respectivă au fost anunțați că există rezerve de apă doar pentru aproximativ două ore, însă dacă avaria la nivelul rețelelor electrice persistă pentru o perioadă mai mare, stația de pompare nu poate funcționa in lipsa alimentarii cu energie electrică.
Și un cartier din municipiul Constanța a rămas fără apă, tot astăzi, în intervalul orar 9-12, din cauza unei avarii RAJA, la conducta de alimentare cu apa de pe strada Oborului. Regia de apă a fost  nevoita sa intrerupă furnizarea apei potabile, fiind afectati consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Alexandru Lapusneanu – str. Oborului – str. IL Caragiale – b-dul 1 Decembrie 1918, precum si cei alimentati prin punctele termice numerele 74 si 75. Reprezentanții companiei își cer scuze față de abonații afectați de aceste avarii și le mulțumesc pentru înțelegere.
Redactor: Daniel Albu
The post Fără curent și fără apă, din cauza vântului appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole