A reînceput programul Banca de Alimente

Pentru al optulea an consecutiv, între 10 aprilie și 10 mai, Crucea Roșie, în colaborare cu un lanț de magazine, organizează Campania Banca de Alimente și totodată o extinde în 63 de supermarketuri. Proiectul, Banca de Alimente, face parte din Campania internatională de colectare de alimente și se desfășoară simultan în 10 țări.

A reînceput programul Banca de Alimente. În perioada 10 aprilie – 10 mai, oricine dorește poate dona alimente greu perisabile pentru persoanele și familiile nevoiașe.
Campania se va desfășura timp de o lună și va avea loc în toate cele 63de magazine din întreaga țară inclusiv la Constanța.
Proiectul umanitar Banca de Alimente a fost lansat de Crucea Roșie Română în anul 2009 ca o soluție imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri mici. Cu sprijinul unui mare lanț de magazine, proiectul a reușit timp de opt ani să vină în ajutorul a peste 100.000 de personae nevoiașe. Beneficiarii fiind bătrâni sau familii cu mulți copii și situație materială precară.
Aproximativ 2500 de voluntari s-au dedicat în fiecare an acestui proiect prin activități de promovare, colectare și distribuire de alimente la domiciliul beneficiarilor.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post A reînceput programul Banca de Alimente appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole